28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента

5-те първоелемента

Date:17 юни, 2015

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента

Програмата започва на НОВОЛУНИЕ всеки месец!

 

 


ПРОЧЕТЕТЕ ОТКЪС ОТ ПРОГРАМАТА ТУК!


Ако вече сте опитвали какво ли не, за да бъде тялото ви и красиво, и здраво, но без особен резултат, тази Програма може да се окаже това, което ви трябва! Тя е основана върху много древно знание, каквото представлява Законът за Петте Първоелемента, върху моят собствен опит в прилагането на различни техники и методи за поддържане на здравето, както и върху разбирането за лунните цикли и тяхното въздействие върху човека и природата.


 

Когато древните Учители и Лечители разделили света на Пет големи категории, те направили това, за да се опитат по-разбираемо за останалите да обяснят Мирозданието. Те дали на тези категории имената на природни материали и стихии. Така се появили Петте Първоелемента: Дърво, Огън, Земя, Метал и Вода. Това, обаче, не са съответните вещества, макар, че  включват и тях, но по-скоро, това са метафизически същности, зад които стоят реални сили и енергии. Именно тези енергии управляват КОСМОСА, ПРИРОДАТА И ЧОВЕКА.


 

Всяко явление и процес в природата и човека могат да бъдат описани чрез тези Пет категории. Те имат своите съответствия в денонощния цикъл – например Дървото отговаря на утрото, в цикъла на човешкия живот пък съответства на детството, в годишния цикъл е Пролетта и т.н. Всеки орган и система в човешкото тяло също се отнася към някой от тези Елементи. Нещо повече – те могат да бъдат открити във всеки аспект на човешката жизнена дейност.


 

Познавайки тези съответствия и съобразявайки се с тях, ние всъщност влизаме в резонанс с цялата Природа и така започваме да плуваме по течението, а не срещу него. По този начин и всяко наше намерение, независимо дали то е да отслабнем, да пречистим организма си или да оздравеем, получава мощната подкрепа на всички природни сили.


 

Ние буквално се „вписваме” в този, установен от Духа, Божествен Ред  и така придобиваме и Неговата Сила. На всеки елемент съответстват определени дни, цветове, звуци, както и храни и физиологични дейности в организма, също така, органи, системи, меридиани…всичко намира съответствие в тях.


  За 28 дни всеки от тези Елементи за известно време активира определени енергии в човека и ги управлява.


 

Какво ще правим по време на 28-дневната Програма?

 


Ще се научим да разпознаваме характеристиките и проявленията на всеки Първоелемент и в дните на неговата най-голяма активност ще подбираме храната, която му съответства. Ще използваме специално създадени за неговото влияние утвърждения, които ще вграждаме в подсъзнанието, ще използваме и специални визуализационни техники, свързани със съответната енергия. Ще получавате и рецепти за приготвяне на най- подходящите за всеки от Петте Първоелемента ястия. А, да не забравя, не на последно място, истински ще се забавляваме и радваме на резултатите, които постигаме заедно.


 

А това, което НЯМА да правим, е да гладуваме!

 


 

Как ще работим по Програмата?

 


Ще получавите указания на имейла за дните, в които е активен съответният Елемент. Ще следвате подробно описаните съответствия относно храните, утвържденията и визуализациите. Ще получите  и пет медитация в MP3 формат и разяснения как да ги използвате. По желание на участниците и при необходимост, ще бъдат възможни и лични консултации имейл или телефон.


Цена за целия 28-дневен курс:  60 лв


Подарете на себе си това невероятно Знание и Преживяване, а на околните – удоволствието да се насладят на Вашия нов външен вид, излъчване и чар!  

 Бъдете здрави, чувствайте се щастливи!


  ЗАПИСВАНИЯ във формата тук

***Aко не успявате да се запишете чрез формата, заявете своето участие на e-mail: marijanna@abv.bg
  или на телефон – 0878558810


 

След като се запишете във формата, автоматично ще получите начините за заплащане.


Отзиви от ПРОГРАМАТА

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ТЯЛОТО Е ХРАМ НА ШЕСТ ЕНЕРГИИ

ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ДИЕТИ

КАК ДРЕВНОТО ЗНАНИЕ ЗА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ ЖИВОТА ВИ

ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА В НАС

ЕЛЕМЕНТЪТ МЕТАЛ НОСИ БОГАТСТВОТО

Програмата за отслабване е ключ към здравето

ОЩЕ СТАТИИ


 

 

  Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!


бутон за сайт

  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)

 

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!