„Закопчайте” своята енергийна обвивка!

  • 0
www.poznanieto.net(4)

„Закопчайте” своята енергийна обвивка!

Tags : 

От всички енергийни пътища в тялото ни този, който ръководи нервната система е може би най-подложения на външни въздействия. Този енергиен път се различава коренно от останалите, по които се движи онази невидима за очите субстанция, която захранва всички наши органи и части.

Енергийните „магистрали” в нашите тела са наричат меридиани и са известни от дълбока древност.

Много отдавна древните учители и лечители открили тези енергийни потоци, местата в тях, върху които да оказват най-силно въздействие, както и всички начини да ги балансират и поддържат в изправност.

Днес ние също можем да се възползваме от тези древни знания за собствената ни енергийна система като извор на здраве, както и да усвоим различни техники за нейното хармонизиране. Заедно с 12-те чифтни меридиани, които протичат от двете страни на тялото, съществуват още два, които притежават контролиращи функции по отношение на останалите. Единият от тях именно ръководи нервната система и се нарича Меридиан на Зачатието или още Репродуктивен меридиан. Той протича по предната средна линия на тялото. Предносредният меридиан е като цип, който върви от срамната кост нагоре до долната устна и с помощта на електромагнитните енергии на ръцете си може да го „закопчаете”.

Вдигането на ципа ви помага:

– Да се чувствате по-уверени и позитивни по отношение на себе си и своя свят

– Да мислите по-ясно

– Да се предпазите от вероятните негативни енергии около вас.

За да извършите „закопчаването” поставете ръка върху долния край на меридиана- върху срамната кост, и заедно с поемането на въздух движете ръката нагоре по средата на тялото до долната устна. Може да повторите три пъти.

Проследявайки хода на този меридиан, вие го засилвате ,а той засилва вас. Помнете да дишате дълбоко и ще се чувствате по-центрирани и разполагащи със собствената си сила. Оставайте центрирани в себе си в трудни и критични ситуации, използвайки тази техника. Меридианът на Зачатието е изключително чувствителен към мислите и чувствата на другите хора, разбира се и към вашите собствени. Освобождавайте се от негативните и неприязнени мисли, усмихвайте се на недоброжелателствата и усилвайте своето безценно енергийно поле, като го пазите и центрирате.

Скоро ще забележите, че личната ви сила нараства и все по-рядко негативни ситуации и въздействия проникват във вашата фина обвивка. „Закопчаването” ви помага също и да устоите на отрицателното въздействие на друг човек в конфликтна ситуация и шансовете му да понижи енергийното ви ниво значително намаляват.

Понеже този меридиан е много тясно свързан с нашите мисли, той е податлив на хипноза и самохипноза.

Можете да постигнете мощно психологическо въздействие на някои утвърждения, ако ги заявите по време на „закопчаването”. Можете да опитате с това утвърждение, ако ви харесва: „Аз съм с ясна мисъл, центриран и добре организиран”.

Визуализирайте как „ципът” е здраво закопчан. Това ще удължи ефекта от техниката във времето. Експериментирайте сами и се наслаждавайте на удивителните енергийни резултати, които ви очакват!

Ако статията ви е харесала, моля, споделете я и с приятели. Ще се радвам да оставите и своя коментар по-долу.

бутон за сайт  

Вижте още:

* Запис от уебинара „Енергийни техники за спокойствие“

* Запис от уебинара „Енергийната система в нас – извор на здраве“

Онлайн видео курс в два модула „Техники за енергийно балансиране чрез системата от меридиани“, 12 ноември

Семинар „Изкуството да вземаме правилни решения“

27 – 29 ноември, Боровец

FACEBOOK(1) ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦА

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!