Усъвършенствай своя свят- седми ден

Поздравления!

Точно както Бог си е почивал на седмия ден, след като създал този прекрасен свят (поне така пише мъдрата книга), така и ти на седмия ден  ще се насладиш на своето прекрасно творение- твоят нов, усъвършенстван свят!


Всичко, което изпълняваше през всеки едни от дните, сега ще съберем в едно! Направи по малко от всяко едно практическо упражнения, изтъчи едно енергийно изделие от всичките чудесни препоръки, които донесоха в живота ти повече мир, хармония и изобилие! Дори в минимални количества да са се подобрили нещата в твоя свят, знай, че това е само Началото!


Ти отвори вратата, стъпи на Пътя и само от теб зависи, дали ще продължиш, дали ще останеш на място, или ще се върнеш обратно!


На седмия ден, обаче, ще включиш и още един извънредно силен елемент, който просто ще фиксира силно в материалния свят резултатие, които до момента постигна и в същото време ще повдигне вибрацията ти до степен, в която тя ще привлече още по-големи и ярки промени в твоя свят!


Това е Медитацията „Благодарност“- още един подарък от мен от сърце, за да изпълниш своята реалност с всички хубави неща, за които си мечтаеш, задействайки тази извънредно мощна енергия на Благодарността!

Слушай я поне по два пъти на ден, най-добре сутрин и вечер, или когато ти е удобно, отпусни се, остави думите да те водят и се наслаждавай на Пътуването към себе си и своя трансформиран свят!


Можеш да я изтеглиш ОТТУК, като кликнеш с десен бутон върху плеъра , който ще ти се отвори, и после от Save audio as да си я запаметиш на компютъра!

Ако имаш нужда от съдействие, пиши ми, или се обади!


За мен бе удоволствие да бъда твой водач, малко в шеговит тон, признавам си, но така нещата стават по-лесни, в това седемдневно предизвикателство!


 Както знаеш, като участник, заслужаваш още два бонуса!


И сега ти ги предоставям с радост!

ВЗЕМИ ОТТУК ВИДЕО СЕМИНАРА „СИЛАТА НА ВЪТРЕШНИЯ ФОКУС, ИЛИ ЗАЩО РАБОТАТА С ЦЕЛИТЕ НЕ Е ПРОСТА РАБОТА!“

Паролата е poznanie


 

Обичай своите (2)


Другият бонус е Възможност да зададеш свой личен въпрос, или да поискаш практически препоръки  от сферата на духовните решения за твой житейски казус! Можеш да го направиш на имейла, или по телефона- 0878558810!

Както писах и преди, някои от въпросите ще бъдат обобщени във видеа или статии, за да бъдат отговорите полезни за повече хора!


Знай, че с  най-голяма радост ще ти покажа още повече изумителни практически техники, чрез които да създадеш наистина ЗНАЧИТЕЛНА промяна в своя живот!


 Специално за това преди по-малко от година създадох една уникална петмесечна Програма за създаване на личната реалност, наречена „Всеки ден сътворявай живота си!

Кабинет за холистично консултиране (2)


В нея събрах наистина най-доброто от най-доброто в областта на психологическите и езотерични знания, които дават резултати!


 Наскоро предстои втори сезон на Програмата от 1 декември!

В първия сезон участваха около 30 души. Почти всички получиха извънредно добри резултати. Ето някои споделяния:

Добро утро, Марияна.  Научих се по-малко да очаквам и повече да работя, защото вярата,че съм безгранично същество, че Аз съм и няма за какво да се тревожа, ми дава спокойствие през по голямата част от деня, в който аз съм.Благодаря ти за всичко.Яна


 

Привет! Моето най-хубаво нещо в хода на Програмата е осъзнаването,че света около мен е ментален и получаваме това което излъчваме.Много по-лесно разчитам сигналите в ежедневието и вярвам,че по – малко греша.Научих се да приемам хората. Дани


Скъпа Марияна,
И вие Създатели, сродници мои,
Не мога да ви опиша колко е вълнуващо да се събудя тази сутрин и да установя, че моето табло на желанията (помните ли – с него започнахме) всъщност е… пълно и в четирите му аспекта. Аз не бях много усърдна в работата си по програмата, поне така си мислех до вчера. Смятах да я започна отново и този път…Сега разбирам, че и за малкото усилие, което полагаме, получаваме щедри подаръци. Разбирам, че програмата работи сякаш от само себе си, но много дълбоко в нас, стига да й отворим портала на душата си… И не ни досажда, не ни поучава назидателно, а ни подкрепя. Удивително е! Благодаря ти, Марияна, Благо Даря ти от тук да безкрая на Вселената.
Днес вече съм сигурна, че ще започна Програмата отново, ако ми позволиш, защото със всяко отваряне на очите, виждаме нови неща. И откриваме нов по-светъл ден!
Благо Даря на всички ви! Руми


Стани част от това невероятно приключение – сътворяването на собствения си живот! За да участваш в Програмата „Всеки ден сътворявай живота си“, попълни формата, която ще намериш ТУК ,или просто ми позвъни!

За мен е чест да продължим заедно напред!

С обич

Марияна Анастасова

0878558810


 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ И ТРИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СРЕЩИ НА ЖИВО ПРЕЗ ОКТОМВРИ!

Избирай и създавай своята реалност!


 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕДИН ОТ НАЙ-НОВИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ В ШЕСТ МОДУЛА „ИЗЛЕКУВАЙ ВЪТРЕШНОТО СИ ДЕТЕ. ПРАКТИКИ ЗА РАБОТА С ПОДСЪЗНАНИЕТО“Излекувай Нътрешното-1


ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНО ЗА БИОРЕЗОНАНСНАТА ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ

Биорезонансна диагностика итерапия-2


Не пропускайте да се запознаете и с видео курса в два модула „Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието“!Излекувай Нътрешното-2


ВИЖТЕ И ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ НА ПОЗНАНИЕТО „МЕНТАЛНА ТЕРАПИЯ“Ментална терапия (2)


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КАБИНЕТА ЗА ХОЛИСТИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ!

 

Кабинет за холистично консултиране


ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“!%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.


 ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ!

Меридианна терапия%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f


 


 

 

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИРодовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизиратХаресайте страницата ни във Фейсбук

 

 Присъединете се и към нашите групи :

 

Arbanasi Dream

 

Всеки ден сътворявай живота си!

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

сподели бутон

Вижте още:

Избирай и създавай своята реалност – практически семинар във Велико Търново, Пловдив и Бургас

Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието- видео курс в два модула

Излекувай Вътрешното си дете. Практики за работа с Подсъзнанието- видео курс в шест модула

Видео курс „Ментална терапия“ в три модула

Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА НА

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

FACEBOOK(1)ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)

 

 


1 Comment

Iliyana Chavalinova

ноември 9, 2017at 6:34 pm

Skapa Mariana,mnogo ti blagodaria za programata Usavarshenstvai svoia sviat za sedem dni.Namiram ia za prekrasna i mnogo polezna.I da…v moiat sviat naistina se sluchvat chudesa.Za da sam chestna iskam da napravia edno utochnenie.Az otdavna se ucha ot teb i ot tvoite videa.Nauchih mnogo i poluchih mnogo,za koeto izkazvam otnovo svoite blagodarnosti kam teb sega.A na tezi,koito te sledvat pozelavam da imat moite uspehi i dori po-goliami ot tiah.S iskrenna obich,Iliyana.

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!