Су джок

IServ WebGallery 2011

Безплатен уебинар и консултации по Су Джок

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

Първо ниво – Системи на съответствие                                                

За онези от вас, които искат да овладеят това изключително ценно знание, но нямат възможност да посетят семинарите в различни градове, предлагаме този онлайн курс, който ще ви даде всички основни познания, които са ви нужни, за да помогнете на себе си и на своите близки! Необходимо е само да разполагате с компютър и интернет и с желание да се учите, разбира се.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНОТО ПРЕДСТАВЯНЕ НА СУ ДЖОК  ТУК!

ГЛЕДАЙТЕ ОТКЪС ОТ ОНЛАЙН КУРСА ПО СУ ДЖОК

Су Джок е уникална система за поддържане на здравето, ненадмината в своята простота, безвредност и ефикасност!

Тя си служи с природни средства като мокса, семена, човешките пръсти и др. По нашите ръце са разположени умалени копия на телата ни и въздействайки върху тях, изпращаме мощни лечебни импулси към съответното място, орган или система в организма.

Повече за Су Джок, прочетете ТУК!

Курсът се състои от три сесии, в три поредни седмици.

На съответните дати получавате по един мултимедиен пакет, който включва видеофайл с лекционна и практическа част с водещ, автора на сайта Марияна Анастасова, илюстративен материал под формата на презентация с рисунки и схеми, както и постоянна подкрепа и лични консултации винаги, когато е необходимо за всеки един от вас!

Предимството на обучението онлайн е това, че се намирате в отпускаща домашна обстановка, в уюта на вашия дом и така възприемате още по-пълноценно поднесената информация.

Всяка сесия продължава по час, час и  половина, като получавате задачи и за  самостоятелна работа, както и препоръки за терапевтични подходи към различни здравословни проблеми-ваши или на ваши близки. Гледате, слушате и усвоявате учебния материал в удобно за вас време!

За кого е този онлайн курс?

Той е за онези, които са опитвали какво ли не, за да се отърват от здравословните си проблеми, и вече са разбрали, че само Природата може да лекува! Той е и за онези, които желаят да имат на разположение сигурно и ефикасно средство, с което във всеки един момент могат да помогнат на себе си и своите близки да оздравеят. Той също така е и за онези, които вече за осъзнали, че е нужно да поемат отговорност за собственото си здраве и по естествен път, без лекарства, без скъпи консумативи или апаратури, по безвреден начин да бъдат здрави, хармонични и щастливи.

Защото Су Джок не е просто система от знания за здравето, той е система от знания за живота въобще!

И защото здравето е там, където винаги е било – в собствените ни ръце!

Знанията, които ще усвоите на този курс нямат аналог по своята простота, безвредност и ефикасност. Те ще ви разкрият един свят, който винаги е бил вътре в нас и това е вложената от Твореца самоизцелителна система във всеки един човек, която днес е време е да задействаме, да опознаем и да обичаме! Очаквам ви с радост да поемем заедно на това невероятно пътешествие!

Цена на курса: 60 лв (за всичките три семинара)  

Моля, заявете своето участие в онлайн курса във формата по-долу и в отговор ще получите потвърждение и информация за начините за заплащане.

***Aко не успявате да се запишете чрез формата, заявете своето участие на e-mail: marijanna@abv.bg   или на телефон – 0878558810  

ОНЕЗИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ПРОДЪЛЖАТ ДА ИЗУЧАВАТ ТАЗИ УНИКАЛНА СИСТЕМА, МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТОВА НА

Второ ниво – терапия по потока на енергиите - меридиани

Трето ниво – терапия по потока на енергиите  – чакри

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯ   ВИЖТЕ ОЩЕ:

  FACEBOOK(1) КОГАТО ДЕТЕТО Е БОЛНО

СУ ДЖОК-ЧУДОТО В ТВОИТЕ РЪЦЕ

СУ ДЖОК  ПОМОГНИ СИ САМ!

СУ ДЖОК НЕ Е САМО ЛЕЧЕНИЕ

СЕМЕТЕРАПИЯ СУ ДЖОК ТЕРАПИЯТА

 

   Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книг

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

      Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт  

 


2 Comments

violeta

декември 24, 2015at 11:29 am

лечението с су джок трайно ли се лекува заболяването или временно

    Марияна Анастасова

    декември 24, 2015at 11:41 am

    Здравейте, violeta, лечението със су джок е трайно, особено, ако човекът осъзнае и емоционалните модели, довели до появата на дадения симптом или заболяване.
    Ето защо е важно су-джок терапията, както и всяка друга терапия, разбира се, да се съчетава с корекция в съответните поведенчески и мисловни модели.Много могат да помогнат и техниките за енергийно балансиране, за които също може да прочетете на сайта, има и доста онлайн семинари, свързани с тях. Благодаря, че ми писахте!

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!