Су Джок при простуда

  • 0
9723822

Су Джок при простуда

Tags : 

  Зимата е сезонът на вирусните инфекции и на простудите. В природата се усилва влиянието на Елементът Вода, един от Петте Първоелемента.
Повече за елементите и техните характеристики може да прочетете ТУК.

На този Елемент в човешкото тяло отговоря енергията Студ. Тази енергия пък от своя страна контролира  отделителната, пикочно половата, както и костната системи. Тя управлява също така и работата на бъбреците и пикочния мехур и съответните им меридиани.

 Ето защо, през зимата, когато Студът в природата се усилва, най-често реагират бъбреците, вероятно е да се появи цистит, както и костно-ставни проблеми.  Именно тогава зачестяват и простудните заболявания, тъй като те също са свързани с тази енергия.

За да се предпазите, или пък, ако вече ви е пипнала настинка, може да предприемете поне няколко ефикасни действия, свързани със СУ ДЖОК.

На първо място, това е нагряването с мокса. Нагрявайте втората фаланга на поне два-три пръста без значение кои. По системата „Насекомо” там е проекцията на гръдната клетка. Движете моксата  кръговидно над кожата, така че да усещате силна топлина, но и да внимавате да не се изгорите.

Направете по една – две процедури с мокса 2-3 дни, макар, че още след първата ще усетите облекчение. Нагрявайте също така проекцията на гърлото, която се намира в средата на сгъвката на първата фаланга на всеки пръст и на носа – точно в средата на самата първа фаланга.

След като свършите с моксата, пригответе си няколко семенца черен пипер и с лейкопласт ги залепете в проекцията на гърлото и носа поне на два –три пръста. Семетерапията е невероятно ефикасна, напълно безвредна, каквато е и цялата система СУ ДЖОК. Преди да ги апликирате, натиснете с нещо остро в указаните проекции, за да откриете там болезнени точки. Именно в тях залепете семенцата.Много бързо семената ще изтеглят болестотворния Студ и ще възвърнат баланса в проекциите, а оттам и в самите органи и части.

Още на следващия ден ще бъдете нов човек!

Су Джок е чудна система, която можете да овладеете лесно и бързо и така да помагате по природен начин и на себе си и на близките, не само при простуда, но и при всякакви други здравословни проблеми.

Просто защото, здравето е там, където винаги е било – в собствените ни ръце!

 ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

ПРОМО ПАКЕТ ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК 1, 2, 3 НИВО

 

Споделете статията, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

Вижте още:

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 

 Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!