Страхът „живее” в бъбреците

 • 4
STRAH

Страхът „живее” в бъбреците

Още преди хилядолетия източната медицина е причислила страха като емоционално състояние към меридиана на бъбреците. Той е ински, което означава, че енергия с Ин- качества се движи по него, от стъпалата нагоре към двете ключици. Вижда се, че той се движи по дължината на цялото тяло. Минава близо до гениталиите, ето защо, сексуалните неблагополучия често пъти са свързани именно със страхове- от отхвърляне или от неуспех.

 


Страхът, както и стресът, имат свойството да блокират много драстично енергийния поток и когато тези блокажи продължат твърде дълго, и страховете се усилват, и бъбреците, като орган е възможно да се увредят.
Научете се да разблокирате тази извънредно мощна енергия чрез три прости действия.

 


Първо потупвайте или масажирайте в кръг началните точки на меридиана на бъбреците, които се намират на стъпалата отдолу, между двете „възглавнички”. След това разтрийте точките К-27, които се намират във вдлъбнатините под вътрешния край на ключиците, а после и точката под брадичката. Можете да я откриете, като натиснете леко и ще усетите една вдлъбнатина. Това „трио” от точки държи контрола над състоянието и нивото на енергията в бъбречния меридиан.

 


Използвайте тази техника и ако сте сънували кошмар и сте се събудили уплашени. Тогава може да добавите и разтриване на меката част на ушната мида. В аурикулотерапията там са зоните на мозъка и това би прояснило ума ви и би помогнало да „излезете” от лошия сън.

 


Още един меридиан е пряко свързан със страховете и това е меридианът на тройния енергизатор. За да го „успокоите”, а също и себе си, прекарайте пръсти зад ушите в посока назад няколко пъти.
Най-доброто, което може да направите, за да се избавите от страховете си, е да опознаете собствената си енергетика и да се научите да използвате неограничените й възможности да ви осигурява здраве и спокойствие.

 


Научете повече за енергийните процеси у вас, както и как да им въздействате и се радвайте на прекрасно здраве и успешен живот. Те са ваше право!

 

ВИЖТЕ ОЩЕ

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ

ВИДЕО КУРС „ЕНЕРГИЙНИ ТЕХНИКИ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ СТРАХОВЕ“ от 5 юни

ПЪТУВАЩ СЕМИНАР ВЪВ ВИЕНА, 2-6 СЕПТЕМВРИ

ИЗКУСТВОТО НА ОСЪЗНАТОТО СЪТВОРЯВАНЕ, СОЗОПОЛ, 17-21 ЮНИ, ХОТЕЛ „ЛОЗИТЕ“

ПРОГРАМА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ „МОЯТА СИЛА“ В ПЕТ СТЪПКИ

ПРОМО ПАКЕТИ С ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ

ОНЛАЙН СЕМИНАР „СИЛАТА НА КРИСТАЛИТЕ ДА ХАРМОНИЗИРАТ И ИЗЦЕЛЯВАТ“

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА МЕСЕЦА


4 Comments

Stela Ignatova

януари 3, 2016at 10:20 pm

Mariana,3ta tochka e pod bradichkata ili v sredata na bradichkata? BLAGODARIA.

  Марияна Анастасова

  януари 4, 2016at 6:08 am

  Мила Стела, точката е отдолу, под брадичката, където ще напипате една вдлъбнатина. Моля, ако се затруднявате да я намерите, да се свържете с мен по скайп, за да Ви я покажа. Поздрави!

Димитър

февруари 7, 2016at 7:06 pm

Здравейте, искам да попитам по системата „Насекомо“ и Су Джок къде се намира проекцията на бъбреците.
Благодаря!

  Марияна Анастасова

  февруари 7, 2016at 8:17 pm

  Здравейте, по системата „Насекомо“ по средата на гърба на всеки пръст е гръбначният стълб, а между средната става на пръста и кокалчето, отстрани на проекцията на гръбначния стълб са бъбреците.

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!