Спрете да привличате ниското качество в своя живот!

  • 0
2898024

Спрете да привличате ниското качество в своя живот!

Tags : 

Четири прости стъпки ще ви помогнат да повишите честотата на своята вибрация.


 

Резервирате си хотел по интернет, който на снимките изглежда супер и цената също ви устройва. Отивате на място и много бързо разбирате, че фотографът е снимал доста отдалече олющените мебели, пък и другите снимки, от които може да видите обстановката, вероятно са обработвани с фотошоп. С една дума- хотелът не е това, което изглежда на снимката.

Или…купувате си от някоя голяма верига магазини електроуред и там той работи, но когато се прибирате в къщи установявате, че си има някакъв дефект, който Ви пречи да си го ползвате нормално…

Или..новите ви обувки се отлепват на третия ден!

И на пръв поглед всички тези потребителски неволи изглеждат в реда на нещата, в смисъла на „ами, какво да правиш, калпави производители, хотелиери-измамници и т.н..”

Зад очевидността на фактите, обаче, стои метафизическата причина за всички тези проявления, а тя е, че по някакъв начин привличате в живота си обекти, обстоятелства и явления от по-ниско- честотния спектър, където такива неблагополучия са си нещо обичайно. И забележете, че тук не става дума за цени, нито за това, дали имате или нямате пари.

Как да спрете да привличате ниското качество в своя живот, независимо по какъв начин се проявява то? Можете да направите това с помощта на четири прости стъпки.

Опитайте се на първо място да хванете тенденцията, да видите зависимостта между някои думи, които използвате и нискокачествените резултати, които се появяват, под формата на подобни на гореописаните случки.

Това, което ще забележите, ако сте достатъчно наблюдателни, а също и достатъчно готови за честна преценка, е наличието във вашето поведение и отношение към другите, на тщеславие и желание за показност, особено ако е свързано с демонстриране на финансови възможности, и особено ако е било в ситуация, в която другите хора са се почувствали неудобно.     Може да е небрежно подхвърляне за препълнената ви банкова сметка,  което само по себе си е ок, но придружено с известна доза надменност, вече носи много ниска вибрация, може да е натякване, свързано с недостиг на пари у други хора. Всичко това мигновено ви изпраща в реалност, където качеството на предметите и услугите отразяват същият този недоимък, към който сте се отнесли с пренебрежение!

Сега прехвърлете в ума си случки и ситуации, когато сте имали такова поведение. Осъзнаването на тези зависимости е важна крачка и тя е първата. Към нея има още една особеност.

Опитайте се да положите неистови усилия да не разказвате на майка си, на приятелите и на целия останал свят за своите „неблагополучия” и колко сте онеправдан – все на мен ще се случи-я скапан хотел, я скъсани обувки, ей да видиш какво стана, как може..безобразие ти казвам..

Защо ли? Защо да не си „излеете” всичко? Направите ли го, просто си поръчвате още от същото. Това ли искате?

Оттук нататък вашият стремеж ще бъде да не позволявате  на ниската честота, в която сте попаднали да става още по-ниска. А това неминуемо би се случило, ако започнете да се оплаквате. Да останете там, където сте, или поне да не позволите да отидете на още по-ниска вибрация, ще ви помогне техниката „Десет от десет”.

Това е втората стъпка. Тя се състои в това, да направите списък от 10 неща от сегашната ситуация, за които да сте благодарни. Благодарността ви може да е заради:

Морето, което е толкова красиво, спокойно и романтично, улицата с недотам перфектния хотел, която пък е чиста и гледката е прекрасна, храната в близкия ресторант е много вкусна, а матракът, на който спите е така удобен…

Благодарете за всяко нещо поотделно. Правете това поне по няколко пъти на ден и се опитвайте да прибавяте все повече и различни неща, за които да сте благодарни.

  НО ПРЕДИ  ДА ПРОЧЕТЕТЕ НАТАТЪК,

     ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО

www.poznanieto.net (3)

 Трета стъпка- намерете някой гладен. Това може би няма да е толкова лесно, колкото ви се струва. Затова пък има достатъчно гладни…кучета. Нахранете някого! Това е една от най-мощните и най-прости езотерични практики.

Ще забележите как реалността започва да се променя, как се подобрява обкръжението ви, обстоятелствата, всичко онова, което ви заобикаля. Оглеждайте се и забелязвайте случки, които носят вече по-различна вибрация – на по-висока честота. Получавате телефонно обаждане с много добра за вас новина, намирате в мрежата информация, която от дълго време търсите и е важна за вашия бизнес, неочаквано ви превеждат суми, които сте ги отписали…някой около вас започва да се чувства по-добре…

Всеки ден правете тези три стъпки поне в продължение на една седмица.

Четвъртата стъпка направете след като изтече седмицата.
И тя е – вземете решение никога повече да не си позволявате нискочестотни думи, изрази и действия, нито по отношение на себе си, нито по отношение на другите хора.

За управлението на емоциите и думите може да научите в онлайн курса „Пътят на сърцата” в пет стъпки.Подробности за него може да прочетете ТУК.

Съвсем скоро в живота ви ще намерят място много повече хубави неща, защото качеството им ще отразява вашата нова , по-високочестотна вибрация, която излъчвате от себе си, чрез думите, мислите  и постъпките  си.


 На 10 август може да получите най-новия видео курс „Излекувй Вътрешното си дете. Практики за работа с Подсъзнанието“. Заявете го СЕГА ТУК!

Излекувай Нътрешното-1


 

Ментална терапия (2)

ВИЖТЕ И ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ НА ПОЗНАНИЕТО „МЕНТАЛНА ТЕРАПИЯ“


 ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КАБИНЕТА ЗА ХОЛИСТИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ!

 

Кабинет за холистично консултиране


 ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“! %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 


 ВИЖТЕ И ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

 

Меридианна терапия%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%86%d0%b8%d1%8f%d1%81%d1%83-%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%ba

 

 

Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

Arbanasi Dream

Всеки ден сътворявай живота си!

Вижте още:

Излекувай Вътрешното си дете. Практики за работа с Подсъзнанието – видео курс в шест модула

Видео курс „Ментална терапия“ в три модула

Пътуващ семинар в Малта, 5-9 септември

Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

Уебинар „Как да премахваме блокажи в меридианите“

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

FACEBOOK(1) ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦА

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

 

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

 

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!