Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието?

  • 0
подсъзнание3

Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието?

Tags : 

ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА

Получавате го на имейла, а гледате и усвоявате в удобно време!


 Ако понякога чувате едно тънко гласче вътре във вас да ви казва, че не сте способни на успешна връзка, нито пък да си намерите удовлетворяваща ви и добре платена работа, или пък, че нямате никакви причини за добро самочувствие, както и, че хората не харесват и съответно, не търсят такива като вас- нито за приятелство, нито за бизнес, нито за нищо…знайте че това тънко гласче идва не от някъде другаде, а от стартирани много отдавна Програми във вашето Подсъзнание.


Тези Програми нямат никаква емоционална обвързаност с вашето съзнание, а разчитат напълно на вашата подсъзнателна емоционална зависимост от тях. Те дори не са част от вас, макар че вие ги приемате именно така, тъй като те използват Вътрешния ви глас.


Те са безпристрастни, застойни, не се развиват, нито се променят, освен в рамките на собствените си програмни параметри, но изглежда, че имат пряк достъп до Център, който командва поведението ви и всичките ви реакции.Този невидим Център се нарича Подсъзнание – най-мистериозната, непозната и безумно интересна част от нас!


 

 ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАТАТЪК ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!

www.poznanieto.net (3)


Първият и най-явен признак за наличието на увреждащи, спъващи и ограничаващи живота и здравето ви програми е…най-обикновеното, банално…повторение.

Примерно, започвате нова връзка и много скоро подобно на предишната,  в нея започват да се проявяват отношения и случки, които напомнят за бившия/бившата.  Отивате на нова работа, но и там се появява човек, с когото непрестанно имате конфликти, както и на предишната. Или пък началникът проявява към вас същата нетолерантност и неотстъпчивост, както и този, от когото сте „избягали”.


Ако понякога имате чувството, че ви преследва „лош късмет”, нещата някак си не вървят, бъдете сигурни, че е напълно възможно в Подсъзнанието да се изпълнява Програма за неуспех, „инсталирана” много отдавна чрез „заклинания”, като „Нищо не правиш като хората”, „От теб нищо няма да излезе”, За нищо не те бива” и подобни.  Понякога тези изрази звучат с гласовете на най-близките ни хора в детството. Именно и затова толкова бързо и лесно се превръщат в Програми, които често пъти остават за цял живот. Защото са „записани”от авторитетните за нас възрастни близки.


 

  ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНО ЗА БИОРЕЗОНАНСНАТА ДИАГНОСТИКА И ТЕРАПИЯ

Биорезонансна диагностика итерапия-2


 

Знам, че много хора дори и не си помислят за всички хубави и пълноценни неща, които могат да имат и изживеят, тъй като дълбоко в себе си вярват, че не не ги заслужават.  В случая това е само Програмата „Аз не заслужавам щастие”, която спокойно може да премахнете и на нейно място да поставите нова!


 

Други такива програми могат да бъдат програми за самота, болести, неуспехи, неувереност, бедност, липси и др. В този видео курс ще получите цял инструментариум за разбиране на това, коя точно от тези негативни и увреждащи живота ви програми се „изпълнява” в момента, ще можете да достигнете дори до мига в детството ви, когато е била „стартирана” от думи или действия на по-възрастните около вас и съответно ще можете да я извадите на светло и в крайна сметка, ако пожелаете, напълно и окончателно да я деинсталирате!


Като при това, ще имате предан и незаменим помощник в лицето на Вашето Вътрешно дете, което много точно знае и ще ви посочи всички по-нататъшни пътища за вашето израстване и просперитет.


Видео курса е запис на проведения в Ахтопол Практически семинар по темата за откриването на негативни програми в Подсъзнанието.Много от участниците в него приложиха на място практическите техники и дори веднага почувстваха резултатите.

Същото може да направите и вие!


 

 От този видео курс ще научите как да разпознавате и откривате тези негативни  програми в своето Подсъзнание, прилагайки метод за енергийна индикация, който веднага ще ви разкрие, има ли или не, съответната увреждаща програма, записана и изпълняваща се във вашето Подсъзнание.

И не само това. Вие ще се научите как да деинсталирате тази програма!

Когато откриете и премахнете всички увреждащи и ограничаващи живота ви програми, ще можете да получите отново неограничения достъп до всички прекрасни ресурси на тази Вселена, които по право ви принадлежат. Когато премахнете блокировките по Пътя към тях, ще може да се наслаждавате на прекрасно здраве, успешен бизнес и чудесни взаимоотношения!


А също така ще получите и още един специален ПОДАРЪК, и то ПО ИЗБОР  от два от най-търсените видео семинари „Ти си Лекарството” и „Думите, които разрушават живота ви”. Изберете си който желаете!


РАЗГЛЕДАЙТЕ ПОДРОБНО СВОИТЕ ПОДАРЪЦИ, КАТО КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ КАРТИНКИТЕ!

Представяне на                            Как да искате,за да ви се даде (3)


 

 

 

 

 

 

 

 


Размяна на стойност за Видео курса в два модула „Как да откривате негативните програми в Подсъзнанието“ – 80лв


 Само до 30-ти ноември 50% отстъпка – 40 лв!


ОЩЕ НАМАЛЕНИЯ ВИЖТЕ ТУК

Отстъпки до 30-тиЩе получите видео курса на своя имейл, а ще може да го гледате и усвоявате в удобно за вас време!


 Запишете се за видео курса във формата по-долу и вземете е своя подарък!

Начините за заплащане са описани ТУК


   РАЗГЛЕДАЙТЕ НАЙ-НОВИЯ ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „ИЗЛЕКУВАЙ ВЪТРЕШНОТО СИ ДЕТЕ. ПРАКТИКИ ЗА РАБОТА С ПОДСЪЗНАНИЕТО“

 

Излекувай Нътрешното-1

 


ВИЖТЕ И ОЩЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ВИДЕО КУРСОВЕ НА ПОЗНАНИЕТО „МЕНТАЛНА ТЕРАПИЯ“Ментална терапия (2)


 НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПЪТУВАЩИТЕ СЕМИНАРИ НА ПОЗНАНИЕТО!

Силата на хармоничнотоСъзнание

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА КАБИНЕТА ЗА ХОЛИСТИЧНО КОНСУЛТИРАНЕ!

 

Кабинет за холистично консултиране

 


ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“! %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.

 


 

ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ!

Меридианна терапия%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f


 


ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират   Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

 

Arbanasi Dream

 

Всеки ден сътворявай живота си!

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора! споделяне

Вижте още:

Пътуващ семинар в Малта, 5-9 септември

Излекувай Вътрешното си дете. Практики за работа с Подсъзнанието- видео курс в шест модула

Видео курс „Ментална терапия“ в три модула

Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА НА

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

FACEBOOK(1)ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!