Предстоящи събития

DSCF2955-оразм

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ


depositphotos_6627951-stock-photo-butterfly-flying-from-handИзбирай и създавай своята реалност- практически семинар в София

София, 19 ноември, 11-16 часа


Прилича на вълшебство и е! А Вълшебникът си Ти!

Един изумителен свят от Светлина, Изобилие и безкрайни възможности за каквото и да било, очаква да бъде открит и осъзнат, за да стане видим за теб!

И ето какво ще направим! Ще вземем своята магическа пръчица (вибрацията, която излъчваме), ще отворим вълшебната тъмна кутия (квантовото енергийно поле) и ще „извадим” оттам всичко, което желаем да имаме, да бъдем, или да правим!

Да, на този семинар ще научим как да създаваме и поддържаме честота на вибрация, която да ни синхронизира с честотите на здравето, благополучието, успеха и всички искани от нас неща!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ НАВРЕМЕ, ЗА ДА ПОЛЗВАТЕ ОТСТЪПКА!


 

ВСЕКИ ДЕН СЪТВОРЯВАЙ ЖИВОТА СИ – 1 ДЕКЕМВРИ!

Всеки ден-новоУникална програма за сътворяване на личната реалност!

Пет модула, единият-напълно безплатен!
Пет месеца за пълна промяна в живота ви!
Добре, стига вече на парче!

Събрах всичко, което може да ни помогне да живеем по-добре в една система!

Създадох Програма, чрез която стъпка по стъпка да овладяваме Изкуството на Осъзнатото Сътворяване!

Ако до вчера сте мислили, че сте безгласна буква в Книгата на Съдбата, знайте, че това просто не е вярно. За добро или за зло, и повечето други неща, които сме „научили” в живота си, не са верни.
Ето част от тези „научени” неща, на които сляпо вярваме и до днес:

Прочетете подробности и ползвайте отстъпка!


КАК ДА ОТКРИВАТЕ НЕГАТИВНИТЕ ПРОГРАМИ В ПОДСЪЗНАНИЕТО

Излекувай Нътрешното-2ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА

Получавате го на имейла, а гледате и усвоявате в удобно време!


 Ако понякога чувате едно тънко гласче вътре във вас да ви казва, че не сте способни на успешна връзка, нито пък да си намерите удовлетворяваща ви и добре платена работа, или пък, че нямате никакви причини за добро самочувствие, както и, че хората не харесват и съответно, не търсят такива като вас- нито за приятелство, нито за бизнес, нито за нищо…знайте че това тънко гласче идва не от някъде другаде, а от стартирани много отдавна Програми във вашето Подсъзнание.


Тези Програми нямат никаква емоционална обвързаност с вашето съзнание, а разчитат напълно на вашата подсъзнателна емоционална зависимост от тях. Те дори не са част от вас, макар че вие ги приемате именно така, тъй като те използват Вътрешния ви глас.


Те са безпристрастни, застойни, не се развиват, нито се променят, освен в рамките на собствените си програмни параметри, но изглежда, че имат пряк достъп до Център, който командва поведението ви и всичките ви реакции.Този невидим Център се нарича Подсъзнание – най-мистериозната, непозната и безумно интересна част от нас!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ЗАЯВЕТЕ ВИДЕО КУРСА!


 

 

Аз съм Ти,а ти кой си_ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „ИЗЛЕКУВАЙ ВЪТРЕШНОТО СИ ДЕТЕ.ПРАКТИКИ ЗА РАБОТА С ПОДСЪЗНАНИЕТО“

Никога повече няма да „въртите“ старите програми, свързани с бедност, страдания и самота, щом само заемете мястото си на „пулта за управление“, както обичам да наричам Подсъзнанието!

Толкова дълго не сте посягали към „автопилота“, че дори не сте забелязали как половината и повечето ви живот е отминал?! За щастие, никога не е късно да си върнете Себе си!


Един невидим диригент определя във всеки един миг мелодията на вашия живот. Дали тя е тъжна, или весела, дали звучи отчаяно и скръбно, или пък радостно и вдъхновено, дали изразява моментното ви настроение, или пък „влачи” едни и същи тонове от години- всичко зависи от Този, който „поръчва музиката.”


 Този невидим диригент е нашето Подсъзнание, най-мистериозната, тайнствена и често пъти плашеща ни част от нас.


По ирония, ние правим това, което правим, и казваме това, което казваме, не защото „така мислим”, а защото съответната Програма се изпълнява в Подсъзнанието ни. Така например, ако във вашето Подсъзнание се намира, и в момента „се изпълнява” програма за бедност, каквото и да правите, колкото и книги да изучите, нещо по-силно от вас винаги ще пречи да се наслаждавате на изобилието. Същото е и с любовта  и здравето.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И ПОРЪЧАЙТЕ, АКО ЖЕЛАЕТЕ!


ментална1Ментална терапия- видео курс в три модула

Получавате на имейла, гледате и усвоявате в удобно време!

Всичко, което виждате, чувате и усещате във физическия свят е само проявление на образ, който е създаден на едно друго място, съвсем не физическо. Това място е нашето Съзнание, а главното действащо лице в него- нашият Ум.


Какво почувствахте като прочетохте това?

Ако е вълнение, то е, защото Подсъзнанието го разпозна като истина!

Ако е неувереност, то е, защото вашите убеждения ви насочват към противоположните на това твърдения.

Ако е съмнение, то е защото страховете ви държат приковани към „твърди”(и остарели) вярвания.


Но каквото и да почувствахте, знайте, че то пак е създадено от Ума и пак в Съзнанието!

За да надскочите ограничаващите ви убеждения, които ви карат да вярвате в липсите, проблемите и даже в остаряването, нужно е винаги да помните, че:

Умът е господар на всичко, което преживявате, но вие сте Господари на Ума си!


Ето защо,

Менталната терапия ще ви помогне да постигнете повече яснота за възможностите на своя ум!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ ТУК


 

malta 2ПЪТУВАЩ СЕМИНАР В МАЛТА, 5-9 септевмри

Скъпи приятели, с удоволствие ви каня на едно невероятно пътешествие в Малта от 5 до 9 септември!


Знайте, че Малта не е просто екзотика, интересна история и лазурно море.

Малта е…приказка, разказана от Добрия Вълшебник във вашия сън.
Тя е мистична енергия и сияеща перла в Средиземно море.


Каквото и да ви кажа за нея, винаги ще е малко. Трябва просто да я видите, почувствате и усетите. Когато за първи път дойдох тук, знаех, че когато си тръгна, част от сърцето ми ще остане на този остров завинаги!
Затова и нашият Пътуващ семинар не е просто разходка в Малта, а е Пътуване към Себе си в един свят на силно енергийно поле.


Заедно с прекрасната екскурзоводна програма, ще отделяме време, за да изчистваме и балансираме собствената си енергетика, подпомогнати от красивата, тайнствена природа.
Така ще увеличаваме своята лична сила, магнетизъм и самопознание.


 ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ ТУК!


„ВСЕКИ ДЕН СЪТВОРЯВАЙ ЖИВОТА СИ“- ОНЛАЙН КУРС

%d0%b2%d1%81%d0%b5%d0%ba%d0%b8-%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%81%d1%8a%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%80%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d0%b9-%d0%b6%d0%b8%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b8Уникална Програма за промяна на личната реалност за пет месеца!

Пет модула, единият-напълно безплатен!

Пет месеца за пълна промяна в живота ви!

Добре, стига вече на парче!

Събрах всичко, което може да ни помогне да живеем по-добре в една система!

Създадох Програма, чрез която стъпка по стъпка да овладяваме Изкуството на Осъзнатото Сътворяване!

Ако до вчера сте мислили, че сте безгласна буква в Книгата на Съдбата, знайте, че това просто не е вярно. За добро или за зло, и повечето други неща, които сме „научили” в живота си, не са верни.

Ето част от тези „научени” неща, на които сляпо вярваме и до днес:

Само силните оцеляват. Трябва да се бориш със зъби и нокти за всичко хубаво в живота ти.

Животът е труден и изисква от теб къртовска работа.

Работи усърдно , за държавата или за някой друг и непременно един ден ще бъдеш възнаграден.

Мъжете/ жените обичат красиви, стройни и забавни от другия пол, ето защо е много трудно да си намериш партньор/ка.

Каквото ти е писано, това и ще стане.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ!

 


ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ В ТРИ МОДУЛ

ah-ta-ljubav-1328585176-75672Получава се по имейл !


Използвайте магията на цветовете, за да подобрите живота и здравето си!

 СПЕЦИАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ – ЕЛ. КНИГА „ЛЕЧЕБНАТА МАГИЯ НА ЦВЕТА“


Без противопоказания, без странични ефекти и с изумителна ефикасност, цветотерапията може да ви помогне не само да се отървете от някои болежки, но и да подобрите качеството на своя живот, в който и да е от неговите аспекти – работа, семейство, финанси.

Една фина и недоловима вибрация ни съпътства от както сме дошли на този свят. Очите ни възприемат различните честоти на светлината и така те се превръщат в цветове. Процесът, чрез който става това е изумителен, магически и необясним, но съвсем реални и видими са резултатите от него. Ние възприемаме различните цветове зрително, но всъщност нашата енергийна система ги обработва като специфични сигнали с определена честота, съвпадаща, или не, с честотата на различните органи, системи, енергийни и физически структури в телата ни. И не само това.

Всеки цвят притежава мощна сила да предизвиква или отменя у нас даден тип емоция и емоционално състояние. Именно затова понякога ще се чувстваме възбудени, когато в обкръжаващата ни среда има твърде много червено, а друг път – тонизирани, когато след уморителен ден се „подложим” на въздействието на същия този цвят.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ!


%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%b1%d0%b8%d1%80%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d0%be%d0%bd%d0%b8 28-ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

 

Ако вече сте опитвали какво ли не, за да бъде тялото ви и красиво, и здраво, но без особен резултат, тази Програма може да се окаже това, което ви трябва!

Тя е основана върху много древно знание, каквото представлява Законът за Петте Първоелемента, върху моят собствен опит в прилагането на различни техники и методи за поддържане на здравето, както и върху разбирането за лунните цикли и тяхното въздействие върху човека и природата.

Когато древните Учители и Лечители разделили света на Пет големи категории, те направили това, за да се опитат по-разбираемо за останалите да обяснят Мирозданието. Те дали на тези категории имената на природни материали и стихии. Така се появили Петте Първоелемента: Дърво, Огън, Земя, Метал и Вода.

Това, обаче, не са съответните вещества, макар, че  включват и тях, но по-скоро, това са метафизически същности, зад които стоят реални сили и енергии. Именно тези енергии управляват КОСМОСА, ПРИРОДАТА И ЧОВЕКА.

Всяко явление и процес в природата и човека могат да бъдат описани чрез тези Пет категории. Те имат своите съответствия в денонощния цикъл – например Дървото отговаря на утрото, в цикъла на човешкия живот пък съответства на детството, в годишния цикъл е Пролетта и т.н.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА ПРОГРАМАТА ТУК!


 Силата на хармоничното Съзнание- безплатен уебинар

%d0%b1%d0%b5%d0%b7%d0%bf%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bd-%d1%83%d0%b5%d0%b1%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%80

Освободи живота си от напрежение, изпълни го с Мир!


Вашите мисли и думи напълно оформят света, който преживявате като обстоятелства, събития и взаимоотношения с другите хора.

Вашите убеждения, голяма част от които работят на подсъзнателно ниво, неумолимо привличат в живота ви всичко, в което вярвате, дори и без да го съзнавате. Именно затова въпроси като: Защо на мен, защо това и защо сега, най-често остават без отговор…


Когато поискате Промяна за себе си, означава, че по някакъв начин сте достигнали до тази идея.


Този семинар не е за „жертви на съдбата”, нито за оплакващи се от „трудния живот”.

Той е за хората, осъзнали ролята си на Творци на собствената си реалност. Той е за препятствията, които срещате, за да поддържате чистотата на помислите, силата на Духа и Връзката с Източника!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ!


ТАЙНИТЕ НА ЩАСТЛИВИТЕ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ- ВИДЕО КУРС В ЧЕТИРИ МОДУЛА

отношения

Вие не сте щастливи или нещастни по природа, вашите взаимоотношения  с другите ви правят такива.


 

Онова, което определя живота ни в най-голяма степен като чудесен, напрегнат, радост, изпълнен с проблеми, удовлетворяващ или труден и тежък, не са придобивките, отличията и медалите, имането и нямането, а най-вече отношенията с тези около вас. Вашето майсторство да балансирате и поддържате в прекрасна форма взаимодействието си с хората наоколо е истинската мярка за вашия успех и благополучие!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ!


 

%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%b8%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%bd%d0%b81УЕБИНАР „КАК ДА ПРЕМАХВАМЕ БЛОКАЖИ В МЕРИДИАНИТЕ?“

ПОЛУЧАВАТЕ УЕБИНАРА НА ИМЕЙЛА, А ГЛЕДАТЕ И УСВОЯВАТЕ В УДОБНО ВРЕМЕ!


Онези от вас, които знаят колко е важно да поддържаме в изправност и пълен баланс енергийната си система, ще се радват да научат, че има прости и лесни начини да правим това!


 

Енергията в нашите тела, както е известно, се движи по 12 двойни и два единични, общо 14 меридиана, които без почивка транспортират не само енергийните компоненти, обезпечаващи работата на вътрешните органи, но отговарят също за емоционалните и ментални модели в Съзнанието, блокиращи често пъти енергийния поток.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ!


 

darvo1Енергийни техники за психическа устойчивост, уебинар

 

Колко пъти ви се е случвало да „излизате извън кожата си” от раздразнение и гняв, а после, да се обвинявате и съжалявате за избухването си?


 

А случвало ли ви се е, уж обичайни, елементарни неща да отнемат огромна част от енергията и силите ви и после да се чувствате като изцедени?


Ако все ще ми отговаряте с „да”, попаднали сте на точното място и то точно навреме, за да се възползвате от този онлайн семинар!


 Вашата психическа устойчивост е факторът, от който в най-голяма степен зависи не само личният ви успех, но също здравето и живота ви като цяло.

   Ако оставите енергията ви да се разпилява, а в биополето да се вмъкват всякакви неблагоприятни влияния, не е учудващо, че често пъти имате гореописаните случки.


 Какво да направите?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И УЧАСТВАЙТЕ С ОТСТЪПКА!


 


лекарство1 УЕБИНАР „ТИ СИ ЛЕКАРСТВОТО“

ПОЛУЧАВА СЕ ПО ИМЕЙЛА, А ГЛЕДАТЕ И УСВОЯВАТЕ В УДОБНО ЗА ВАС ВРЕМЕ!


Всички сме чели и чули, че това, което най-много ни трябва, е вътре в нас самите…


Едва ли, обаче, си даваме сметка, колко буквално това е така!


 

Може да е заради автопилота, на който сме включили живота си, може да е заради огромната ни заетост с „големи и важни“ неща, може да е поради куп други причини, но когато се чувстваме болни, подтиснати или обезсърчени, обикновено почваме да търсим решенията в света навън.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА УЧАСТИЕ


Prostranstvoto-na-SyrcetoКонтролирай вибрацията, за да получиш желаното!

ОНЛАЙН СЕМИНАР
Представете си, че живеете в свят, където получавате всичко, което поискате! Да си помечтаем! Е, какво ще поискате? Дори в първия миг не се сещате какво, защото таково твърдение ви изглежда невероятно?


 

Но преди да го отхвърлите като невъзможно, вземете Библията, Талмуда или Ведите, вземете което искате духовно учение, опитайте се да вникнете в посланията му и тогава със сигурност ще проумеете!


Не само живеете точно в този свят, където получавате всичко, което поискате, но и това се случва непрекъснато! Вие постоянно получавате, каквото искате!


Е, тука вече малко прекали- чувам някои от вас да казват:)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОДРОБНОСТИ И АКО ЖЕЛАЕТЕ, СЕ ЗАПИШЕТЕ ЗА СЕМИНАРА!

 ВИЖТЕ СПЕЦИАЛНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ С ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ ЗА СЕМИНАРИ, КУРСОВЕ И КНИГИ!

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН СЕМИНАРИ

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!FACEBOOK(1)

бутон за сайт

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!