Повикай любовта!

  • 0
4845347

Повикай любовта!

Tags : 

Искате ли да бъдете щастливи, в хармония със себе си и околните? Искате ли да получите всичко към което се стремите? Ако се чудите защо не ви върви в живота – в любовта, работата, семейството и т.н. – защото не управлявате сами живота си. ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА е начинът да се научите да го правите. Това е програма за привличане на любов, но не само…

Тези думи прочетох в писмото на едно слънчево момче от Берковица – Тодор Русев, който участва в предишния курс „Пътят на сърцата” в пет семинара. И още:

„Най – най-обобщено промените, които се случиха с мен от началото на програмата: усмихвам се повече, щастлив съм от живота си, все повече и повече намаляват моментите на недоволство, научих се да благодаря дори и за малките неща, усещам се по-енергичен, по-жив от всякога, няма я предишната ми хронична умора, върша всичко с желание и лекота.

Най-важното, което смятам, че е лично за мен като резултат е това, че започнах да ценя себе си повече, да вярвам повече в себе си и да не съм толкова колеблив, осъзнах за себе си, че няма невъзможни неща – стига във всяка мисъл, действие, начинание да се влага много любов, защото нейната сила е неизчерпаема.

Осъзнах за себе си, че пътят на сърцата не е предварително начертан от никой и от нищо – чертаем го ние самите. Тази програма е наистина уникална! Харесвам и обичам, човекът, който съм благодарение на нея!

Започнах във всеки човек да виждам Бог, смятам, че промяната в мен не засяга само мен – промяната е във всички заобикалящи ме хора – близки, приятели, колеги, дори непознати, които срещам. Усещам , че любовта , която давам на хората ми се връща и всичко онова, което сме говорили на семинарите наистина се случва.

Чувствам вътрешна удовлетвореност от отношенията си с другите хора и това, което мога да им дам и те на мен. Много от нещата напълно съм ги осъзнал, но не преставам да се изумявам на резултатите от всичко научено, от техниките и упражненията. И както многократно повтарям твоите думи, програмата е начинът да се научим да творим своя живот и заобикалящия ни свят.“

„Пътят на сърцата” е програмата, която ми даде възможността и знанието  да променя живота си така, че да ми се случват нещата такива, каквито искам. За тези 40 дни успях отново да се почувствам жив и изпълнен с любов с цялото си същество.

Това, което тази уникална програма ме научи е най-ценното, което някога съм научавал.  Осъзнах, че присъствието на любовта в живота ми зависи единствено от мен. Започнах да обичам себе си повече, станах по-добър човек и най-важното – разбрах, че няма невъзможни неща! Обичам живота си и се чувствам пълноценен и щастлив!

Пътят на сърцата няма край, той е безкраен като Вселената. А всеки от нас е една малка Вселена.“

Друга една курсистка – Ива Шумналиева ми сподели следното:

„Метаморфозата, която изживях, невероятната разлика в посланията ми, в чувствата и мислите ми, ме накараха да разбера,че чрез любовта, аз осмислих живота си, придобих истинско знание и светлина!!

В този 40-дневен курс „Пътят на сърцата” аз се научих  винаги да следвам сърцето си, да следвам моят истински „АЗ”, с който да общувам и да се свързвам посредством любовта. Научих се да говоря с езика на любовта!

Научих се да не позволявам на отрицателните чувства и мисли да влизат и излизат от сърцето ми, вече знам как да излъчвам любов и благодарност. Разбрах, че любовта е способна на чудеса, че тя е тази, която ни сплотява, че всички ние сме изградени от любов и  я носим в себе си!!

Чрез участието си в „Пътят на сърцата”, аз се научих да виждам, да усещам,да откривам и изразявам любовта – любовта към себе си,  към другия, към Господ, към Вселената!!! Аз избрах любовта!!!”

И още много писма получих след първото издание на този курс, което се проведе от 17 ноември до 24 декември 2013 г. Завършихме го в навечерието на Бъдни вечер и знам, че всеки посрещна Коледа с още повече Любов в сърцето си и Благодат в живота си!

А аз получих най-голямата награда за създадената от мен Програма за привличане на Любов и подобряване на взаимоотношенията с другите „Пътят на сърцата”. И тя е благодарността на участниците и всички, докоснали се до нея, заради промяната, настъпила в живота им, заради възможността да разкъсат омагьосаният кръг, държал ги в плен от години и да поемат по Пътя към себе си.

Тази Програма направи тези чудеса за тях, но тя ще ги направи за всеки който се осмели да поеме управлението на собствения си живот, за да изживее цялото щастие и Любов, на които всички имаме право в този свят…

„Пътят на сърцата” е Пътят на Любовта и Пътят към себе си, но в крайна сметка, той е и Пътят към Бог, към Твореца на всички неща, частица от който носи в сърцето си всеки от нас…

Промяната в собствения ни живот започва винаги от нас и отвътре навън, и никога обратно. Онлайн курса „Пътят на сърцата” в пет семинара е за всички, които търсят подходящия партньор, или искат да подобрят взаимоотношенията си с вече съществуващ такъв, за онези, които искат по-добро здраве, финанси, повече благоприятни възможности за личното си израстване, този Път е за всички, осъзнали за себе си, че външният свят е само отражение на вътрешния…

Петте семинара ще ви преведат последователно през най-важните аспекти на начина, по който сътворяваме реалността си:


- как да излекуваме миналото;
- как да разпознаваме отраженията;
-как да управляваме емоциите и думите си, в крайна сметка как да се освободим от най-големите си страхове и в последният
-как да се научим да излъчваме и приемаме Любовта!


ВИЖТЕ ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА ОНЛАЙН КУРСА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ В ПЕТ СЕМИНАРА

ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ПРОМО ПАКЕТА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“, който включва 10 видео семинара

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

ОТКЪС ОТ КНИГАТА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“
ОТЗИВИ НА УЧАСТНИЦИ

СТАТИИFACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 


Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 

 

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!