Постройте своята мечта така

  • 0
640728

Постройте своята мечта така

Tags : 

Знаете ли как се строи къща? И не само…
Виждали ли сте как се строи къща? Разбира се, че сте се виждали. Обаче замисляли ли сте се колко бързо сякаш се издига тя. Минавате оттам първо и виждате да слагат основите, минавате след няколко дни, вече се изграждат стените, не след дълго пак имате път натам и с изненада установявате, че тя е почти завършена. Чудите се как толкова бързо я построиха. Истината е, че  умът ви регистрира отделните етапи- основи, стени, покрив, а не самият процес на строежа.

Аналогията с къщата е много уместна, ако искате да разберете как съзнателно да сътворявате събития от вашия живот. Ако фокусирате своето внимание върху етапите, процесът ще върви по-бързо, или поне така ще ви се струва, ако предпочитате да мислите така…


И, може би, ще се учудите, но мисълта е най-бързата строителна сила на света. Умът пък е великолепен архитект и дизайнер, както и качествен контрол.


Затова, когато вие се заемете със сътворяване на своята лична реалност, за което, както видяхте, разполагате с всички необходими ви кадри и материали, фокусирайте своето внимание върху отделните етапи на „строежа” и няма да усетите как той ще се появи във видимата реалност.


Помнете, че ако искате да създадете нещо – взаимоотношение, събитие или обстоятелство и гледате на него като на построяването на една къща, необходимо е да вложите най-качествените материали, ако искате зданието да бъде солидно и трайно. Кои са те?

Когато започнете „строежа”, за основи поставете Истината.
Истината означава да осъзнавате, че това, което сетивата Ви доставят като информация, тоест,виждате, чувате и усещате, е само малка частица от онова което Е. Огромната част от това, което Е, е невидима и съществува на друго ниво, но е също толкова реална, като това, което виждате и чувате.
За стени вземете Мъдростта, защото тя огражда всичко, което е Истинско.
За покрив поставете Благодарността, защото тя изплита тънката мрежа между Небето и Земята, а за вътрешна украса на своята къща използвайте Любовта, защото тя придава блясък на всичко, до което се докосне. Сътворете по този начин всичко, което желаете да имате в живота си и то ще бъде трайно, стабилно и красиво. И когато го видите не след дълго материализирано и проявено във физическия свят, знайте, че ако поставите в камината Щастието, то ще гори там и ще осветява целият ви път нататък. Защото Щастието Е Пътят!

 

  • Как да превърнете общия план на „строежа” в конкретни ваши желани обстоятелства, събития и отношения?
  •  Как да свържете Истината, Мъдростта, Благодарността и Любовта с личните си мисловни модели, за да бъде физическото проявление успешно?
  • Кои думи, утвърждения и визуални структури ще доведат до най-добрия резултат?

 


ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ТЕЗИ ПРОМО ПАКЕТИ –

ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги с ОТСТЪПКА ДО 80%

 


 МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:FACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

 

 

Ако тази статия е била полезна Вас,може да я споделите, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!