„Пътят на сърцата 2″ – ПРОЗРЕНИЕТО

  • 0
4547875

„Пътят на сърцата 2″ – ПРОЗРЕНИЕТО

Tags : 

  „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА” не е само път, той е самото Пътуване.

На най-фините и дълбоки нива на Съществуване, Животът е просто трептене. С различна честота и амплитуда, всичко в тази прекрасна Вселена излъчва и приема вълни. Природата има вълнов характер и това потресаващо откритие постави всички хора в съвършено нова, изумително перспективна парадигма. Ако Умът схване това, ако съзнанието го осъзнае, оттук до възможността всеки от нас да се превърне в Съ – Творец на Създателя, остава не една крачка, а много по-малко от нея.

Сътворяването е естествен процес, за който мнозина не подозират нищо.  Съмненията, жалбите и оплакванията замъгляват така „реалната картина”, че човекът да приема за даденост – неизменна и твърда, всички обстоятелства около себе си.

„Твърдостта е илюзия, но много упорита” – това са думи на изумителния Алберт Айнщайн, благодарение на който квантовата наука направи най-големия скок в своето развитие. Винаги се сещайте за тези думи, когато нещо изглежда абсолютно сигурно, на 100 процента доказуемо, или просто „това, което е”.

  „Пътят на сърцата” като Програма за привличане на Любов и подобряване на взаимоотношенията с другите хора, е изградена върху техники и упражнения, които целят именно промяната на вибрационното ниво на мисловните модели, които на практика управляват подсъзнанието ни, а оттам и целият ни живот.

В първият практически семинар „Пътят на сърцата 1”- Началото, темата за вибрацията като същност и усещане е основополагаща.

Всеки човешки орган, система, част, тъкан, клетка, всяка частичка имат своя собствена вибрация, която излъчват към по-голямото цяло и съответно приемат от него пък специфичната му вибрация. Този  постоянен обмен на информация за честотата и съответно, за състоянието на всяка частица от нас самите, се извършва от т.нар. Системи на съответствие. Те са разположени по ръцете и ходилата, както и върху други обособени части от тялото и представляват умалени копия на човешкото тяло.

  Су Джок – терапията, която борави именно с тези системи на съответствие не случайно се смята за най-голямото откритие в областта на медицината на 20-ти век.  Благодарение на нейната простота, ефикасност и безвредност, милиони хора получиха достъп до своите необятни вътрешни ресурси, задействани с помощта на прости техники като масаж, нагряване с мокса, терапия със семена и други ефективни начини за въздействие. Всеки, който иска да научи тази уникална система от знания не само за здравето, а и за живота въобще, може да направи това в рамките дори на еднодневен семинар.

Вибрацията, която всички ние излъчваме, всъщност е сбор от думите, които казваме, мислите, които мислим и действията, които извършваме. Това са и трите основни начина, по които самите ние творим реалността, която после преживяваме под формата на обстоятелства, събития и взаимоотношения с другите хора.

В практическия семинар „Пътят на сърцата  2″ – Прозрението, ще усвояваме техники, посредством които да получим достъп до своето подсъзнание. Този достъп ще ни позволи да уловим своите прозрения за посоката на всичко онова, което мислим и правим. Прозренията, както и ключът към тях, са в знаците, които срещаме по своя Път.  Да ги забелязваме и тълкуваме е от изключителна важност за сътворяването на собствената ни реалност.

Ще видим как всяко нещо се превръща знак, щом го осъзнаем като такъв. На практика ще изпитаме силата и постоянството, с което самата Вселена „разговаря” с нас във всеки един миг, използвайки своя универсален език – образите.

Бъдете винаги близо до Себе си и само така ще сте на точното място!

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА КУРСА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА 1″ – НАЧАЛОТО
ОЩЕ СТАТИИFACEBOOK
ОТКЪС ОТ КНИГАТА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“

 

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:

ОНЛАЙН КУРС „ОСВОБОДИ ЖИВОТА СИ ОТ СТРЕС, ИЗПЪЛНИ ГО С МИР“

28-ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

ОНЛАЙН ТРЕНИНГ – СЕМИНАР „ТЯЛОТО – ВЪЛШЕБНИЯТ ИНСТРУМЕНТ“

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

БЕЗПЛАТНО ПРЕДСТАВЯНЕ „СУ ДЖОК – ЧУДОТО В НАШИТЕ РЪЦЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИ

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ

 

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!
бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!