Първите и последни десет минути

  • 0
good-sleep-is-important-for-natural-beauty-600x416

Първите и последни десет минути

Tags : 

Случва ли ви се да рестартирате своя компютър? А какво се става след това? Някои проблеми „се оправят”, приложенията зареждат коректно, въобще, работата се подобрява…

Нещо подобно се случва с нас по време на сън и всяка сутрин програмите в умовете и телата ни се „рестартират” и денят започва, може би си мислите, с всички негови неизвестности, но аз бих ви казала, че вашият ден до голяма степен е предизвестен. Бих ви казала дори какви неща ще ви се случат в него, без да съм ясновидка, само ако знаех какво е имало в умовете и мислите ви 10 минути преди да заспите и 10 минути след като сте се събудили. Схващате ли идеята?

Малко преди да заспим и малко след като се събудим, нашият мозък излъчва в диапазона на алфа-вълните. Този честотен диапазон, известен като ниво Алфа, можете да прочетете подробно за него в ТАЗИ статия, се смята за творческото състояние на ума.
Вие можете да си мислите, че само си мислите за разни неща, като си легнете, но истината е, че вие през това време програмирате – своя ден, своите преживявания, своя живот!

От днес започнете да го правите съзнателно!
Обичайно като си легнем, в главите ни се въртят картини от изминалия ден, често пъти, изпълнени с конфликтни ситуации, разочарования, незадоволени желания, преживени липси и т.н.

Не похабявайте ценното Алфа-състояние с това!

С малко тренировка и медитация умът ще започне да ви „слуша” и тогава ще започнете да насочвате своите мисли в посоката, която желаете.
Преди да заспите, вземете някоя приятна случка или нещо хубаво от изминалия ден, ако не можете да откриете, което не ми се вярва, то може да вземете нещо хубаво, което се е случило на друг или пък сте прочели, чули и видели и се „потопете” в него. Почувствайте своята или чуждата радост и се оставете това чувство да ви изпълни. То е като забавна или приятна програма, която пускате на своя компютър, нещо хубаво за гледане и слушане и му се наслаждавате. Ако заспите с тази „програма” вашият мозък ще приеме това като задача, да търси и намира и други подобни и когато на сутринта се рестартира, той ще бъде готов да „зареди” именно тези програми.

Времето след събуждане пък използвайте да „заредите” своя ден с високоенергийни вибрации, каквито носят състояния като благодарността например. Луиз Хей пише в една от нейните книги, че когато отвори очите си сутрин и преди да стане, тя изрича 80 благодарности за всичко и всички в живота й, за които помисля в тези минути.

Много скоро ще усетите промяната в своето ежедневие, а ако започнете да прилагате и медитацията, не след дълго вашият „компютър” ще отваря и зарежда само програми за благоденствие, успех и любов в живота ви.

Такъв е Законът за милостта във Вселената – във всяко ново Тук и Сега се съдържа възможност да направим нов избор и да задействаме нова програма.


 Онлайн тренинг – семинар „Тялото-вълшебният инструмент“

Онлайн курс по медитация „СИЛАТА В ТЕБ“

 

Вижте още:

СТАТИИ

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

Споделете статията чрез бутончето, за да е полезна за повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!