Силата на новото НАЧАЛО

  • 0
6858542

Силата на новото НАЧАЛО

Tags : 

„И най-дългият път започва с първата крачка” – гласи една древна мъдрост. Сякаш най-трудно е да започнеш, да поставиш Началото, да нарушиш статуквото. Тези, които управляват живота си, умеят да поставят Началната точка и да се възползват от невъобразимата сила, която крие в себе си моментът на Началото.

Когато и да решите да започнете, все е по-добре, отколкото изобщо да не го направите.
Но най-голяма сила има  времето на зараждане на природните цикли – образуването на Нова луна, събуждането на Природата за нов живот през пролетта, утрото като част от денонощието, Първият ден от Новата година, както и личните за всеки човек цикли, определени спрямо момента на неговото раждане.

Ако именно в някой от тези моменти решите да започнете нещо ново, да осъществите някаква промяна или просто да поемете така дълго отлаганото Пътуване към себе си, свързано със съответното обучение и самоусъвършенстване ще получите помощта на цялата Природа, тъй като именно така ще се впишете в нейния естествен ритъм.

Началото на Новата година е прекрасния момент да определим своите желания, да потвърдим пред себе си и Вселената намерението си да ги постигнем, и да направим крачка, за някои първа, а за други поредната такава, която ще ни даде повече разбиране за това кои сме, какво искаме и какво всъщност можем.

   Специално създаден за поставяне на едно такова нова Начало е онлайн курса „Пътят на сърцата” в пет семинара. Петте семинара от Курса „Пътят на сърцата“ са специално подбрани като теми, които имат отношение към нивото на енергийната вибрация в нас.
Първият от тях носи заглавие „Излекувай миналото“ и се отнася за многото измерения на миналото, което си мислим, че сме преживели по начина, по който сме го преживели. Не е игра на думи, а илюстрация на свойството на реалността да има много лица и да обръща към нас едно или друго, в зависимост от собствените ни очаквания, вярвания и убеждения.
„Животът – игра на отражения е интригуващото заглавие на следващата среща, в която основен акцент се поставя върху придобиване и развиване на собствените ни способности и умения да разпознаваме и разграничаваме образите, които изграждаме посредством вътрешните си процеси и техните отражения, които срещаме навън под формата на обстоятелства, събития и взаимоотношения с другите хора.
„Управление на емоциите и думите“ следва като тема логично след като вече сме осъзнали и усвоили определени техники за „програмиране“ на миналото.
Последните две срещи : „Страхът и неговите сто лица“ и „Обичам себе си и приемам любовта на другите с благодарност“ ще завършат процеса на осъзнаване и повишаване на енергийната вибрация на такава честота, че да бъде възможно да привличаме Любов и Благоденствие. Освен, че са част от един общ курс, петте семинара представляват сами по себе си тематично завършени структури, с напълно самостоятелно звучене и въздействие.

Друг начин да синхронизираме себе си с ритъма на Природата е 28-дневната Програма за отслабване и пречистване, основана на Петте Първоелемента – Дърво,Огън, Земя, Метал и Вода. Тя ще стартира на Новолуние ВСЕКИ МЕСЕЦ.

Ще се научим да разпознаваме характеристиките и проявленията на всеки Първоелемент и в дните на неговата най-голяма активност ще подбираме храната, която му съответства.
Ще използваме специално създадени за неговото влияние утвърждения, които ще вграждаме в подсъзнанието, ще използваме и специални визуализационни техники, свързани със съответната енергия.
Ще получавате и рецепти за приготвяне на най – подходящите за всеки от Петте Първоелемента ястия. Ако вече сте опитвали какво ли не, за да бъде тялото ви и красиво, и здраво, но без особен резултат, тази Програма може да се окаже това, което ви трябва!

Тя е основана върху много древно знание, каквото представлява Законът за Петте Първоелемента, върху моят собствен опит в прилагането на различни техники и методи за поддържане на здравето, както и върху разбирането за лунните цикли и тяхното въздействие върху човека и природата.   Семинарите през януари могат да поставят Началото на една нова реалност, сътворена от нас самите. Само ние можем да направим Крачката…Нека Любовта и Вдъхновението ви водят по този Път!

Записвания за семинарите – e-mail:  anasstasova@gmail.com

ВИЖТЕ ОЩЕ

ВСИЧКИ СЕМИНАРИ

„ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“ – ПРОГРАМАТА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВ И ПОДОБРЯВАНЕ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА С ДРУГИТЕ

ОНЛАЙН КУРСОВЕ ПО СУ ДЖОКFACEBOOK(1)

ОЩЕ СТАТИИ

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

 

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора! 

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!