Напълни „съда” с любов – древна техника за здраве и успех

  • 0
2361868

Напълни „съда” с любов – древна техника за здраве и успех

Tags : 

„Съдът” е нашето човешко тяло, а Любовта е онази мощна сила във Вселената, която изцелява, възражда и обновява всичко съществуващо, проявено и непроявено в нашия свят. Техниката се състои от две части, които можете да правите една след друга, или пък поотделно в различни моменти.


Най-добре е да се заемете с напълването на „съда” рано сутрин. Енергията на утрото е специфична, необикновена и изключително благодатна. Когато денят започва и малко преди това, времето има друго измерение. Ако поискате да го осъзнаете и започнете да се наблюдавате в тези моменти, непременно ще го почувствате. Ако сте станали рано и работите над някакъв проект, ще свършите куп работа, която иначе би ви отнела целия ден, че и повече.


  ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАТАТЪК, ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!!! www.poznanieto.net (3)


И не само защото сте по-бодри и по-работоспособни, а и защото утрото е времето на подем на всички високоенергийни сили в Природата. Без да влагате много усилие, вие ставате част от този подем и се възползвате в пълна степен от неговата мощ. Остава ви само да се отворите, да приемате с радост тази благодат, и след това да се наслаждавате на резултатите. Когато работите рано сутрин, вие никога не работите сами. Вашето подсъзнание черпи свободно и на воля от Вселенската информационната банка, затова прозренията ви идват лесно, интуицията ви сякаш е безкрайна, а чувството ви за удовлетвореност все повече се засилва.


Е, истината е, че ви описах своите усещания, тъй като аз самата обичам да се възползвам от тази невероятна енергия рано сутринта, около 4-5 часа. За себе си видях изумителните резултати и искам да ги споделя, за да се полезни за повече хора. Всеки от вас може да си създаде свои впечатления и наблюдения.


И така, може би малко след като сте направили своите сутрешни упражнения, може да е йога, може да е нещо друго, каквото на вас ви харесва, седнете тихо и спокойно и се отпуснете. Прочетете за ползата от отпускането в статията „Тайната на отпускането”. След като се уверите, че всяка част от вас е максимално отпусната, съсредоточете своето внимание в пръстите на десния крак и когато започнете да ги усещате ясно, продължете нагоре. Преминете с вътрешното си зрение през отделните стави- глезенна, колянна и тазобедрена и мислено се спрете за малко на всяка от тях. На всяка става кажете „обичам те, бъди здрава и щастлива”. Представете си я как засиява в златисто, след като „чуе” тези думи. После направете същото със ставите на ръцете, накрая с главата. Отделете специално място на тилната част и на лицето. Повторете цялото упражнение от начало-от върховете на пръстите на краката до главата три пъти.


Това е първата част от напълването на „съда” с любов. Известно е, че нашите стави са своеобразни резервоари на енергия. И когато ние не се грижим за тяхната подвижност и добро състояние, там се заформят застойни процеси, които водят не само до увреждане на самата става, но и на прилежащите към нея части. Отдаването на любов и внимание към ставите, ще подобри тяхната функция, а обливането със златна светлина ще ги приведе в по-добро състояние.


Втората част на упражнението ще направите когато излезете навън и срещнете други хора- колеги, приятели, близки. Постъпете с тях, както постъпихте със ставите си, древните тибетски книги казват, че всичко, което ни заобикаля е наше продължение- дома, колата, хората…


 

Те са такива, каквито сме ние, нещо повече – те СА самите нас!

 


 

 

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ В ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛЕЗНИЯ ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „СЪЗДАВАЙ ЗДРАВЕ В ТЯЛОТО СИ“

 


Избирай и създавай своята реалност!(2)


 Запишете се във формата, за да си осигурите участие с отстъпка и подаръци!

 

Спомнете си златното правило на Иисус- „Не прави на другите това, което не искаш на теб да направят!” Защото го правиш на себе си!
И така, преди да започнете какъвто и да е разговор или работа, мислено кажете на човека  „Обичам те, желая ти щастие и здраве.”
Ще се изненадате как след това общуването върви много по-успешно и ползотворно, а работата, като че ли се изпълнява от само себе си – безпроблемно и експедитивно.


Осигурявайте си по този начин преди всяка своя дейност по съюзничеството и подкрепата на енергията на Любовта и много скоро вашият „съд” ще блести от красота. Защото красотата е другото име на Любовта!

Можете да ни оставите и коментар!


 ПЛАНИРАЙТЕ ПОЧИВКАТА СИ С НАШИЯ ЛЕТЕН СЕМИНАР!Открий магията


ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“! %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.

 


 

ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ!

Меридианна терапия%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f


 

 

 

 

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират   Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

 

Arbanasi Dream

 

Всеки ден сътворявай живота си!

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора! бутон за социални мрежи

 


Биокорекция с енергиите на сърцето и ума, онлайн курс в седем модула

„Избирай и създавай своята реалност“, онлайн курс в шест модула

Усъвършенствай своя свят за седем дни- онлайн тренинг

Емоционална устойчивост с медитации в движение

Емоционална детоксикация, освободи душата си!

Освободи мозъка и тялото от токсините- полезният уебинар

Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА НА

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“
Онлайн курс „Меридианна терапия- система за самопомощ“ в шест модула

Онлайн семинар „Енергийни техники за психическа устойчивост“

Уебинар „Ти си Лекарството“


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)


Ако статията е била полезна за вас, може да я споделите чрез бутончето, за се възползват повече хора!

бутон за сайт


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!