Как да знаете, че правите верния избор?

  • 0
за вътрешния мир

Как да знаете, че правите верния избор?

Tags : 

Нито умът, нито душата ви знаят кое е най-доброто за вас! И съответно няма да ви го кажат. Освен ако… не ги съберете заедно и не поискате от тях да го научите!


Ако това противоречи на вашите убеждения и знания за това, как работи Вътрешното ви същество в този многоизмерен и многовариантен свят, е напълно разбираемо, тъй като никой никъде не ни учи да разбираме вътрешните процеси, които на практика определят целия ни живот! За щастие, не е и нужно, тъй като всички имаме заложена уникалната способност да се учим сами на това, което ни е важно. Разликата е в начина, по който го правим. И, както вече се досещате, начините биват лесни и трудни.


Когато се изправяте пред „сериозни” и непреодолими проблеми, болести, нещастия и страдания, това обикновено значи, че учите по трудния начин.

Когато доброволно развивате себе си, стараете се да осъзнавате дълбоко нещата, които ви се „случват”, да извличате от тях това, което разширява знанията и възможностите ви,  тогава все повече ще учите по лесния  начин.


 

ПРЕДИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ НАТАТЪК ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!

www.poznanieto.net (3)


Направете едно просто упражнение, за да разберете дали някое ваше намерение или желание е верен избор за вас, или не. Използвайте енергийния тест, един от основните инструменти в енергийната психология, още за него може да прочетете ТУК в статията „Енергиен тест- честният отговор на вашено тяло“.


 Още по-голяма полза можете са извлечете от една Биорезонансна диагностика и терапия, за която може да прочетете повече в статията „Биорезонанс – езикът на енергията в нашето тяло“


И така, Вашето тяло се превръща в радиестезично махало, което недвусмислено черпи информация от нашето Подсъзнание, именно оттам, където Умът и Душата се срещат.


 Практики за работа на Подсъзнанието и как да достигате до отговорите, които са ви нужни, ще научите на онлайн курса в шест модула „Излекувай Вътрешното си дете. Практики за работа с Подсъзнанието“

Прочетете подробности ТУК!


И така, ето упражнението.

Отпуснете се, изчистете съзнанието, не мислете за нищо, дишайте бавно и спокойно 1-2 минути. Представете си, как в всяко издишване, екранът на вашето съзнание става все по-бял и чист. Когато сте отпуснати и спокойни, изречете на глас твърдението, което отразява някакъв избор, за който се колебаете. Примерно: „Премествам се да живея в София”.


След секунди тялото ви лекичко ще тръгне да се накланя напред  или назад. Обикновено напред означава, че твърдението е в съгласие с вътрешните процеси, които контролират благополучието, а умът и душата едновременно казват „Да”. Разбира се, енергийният тест има и много други приложения и възможности.


Може да не е сложно, но не и чак толкова просто да осъзнаем, и най-вече да приложим на практика принципите, които ще ни помогнат да правим верните избори по благоприятен и безболезнен начин!


 

 Първият от тези принципи е Принципът на Вътрешния мир!

Той гласи:

„На колкото по-високо стъпало се издигате в осъзнаването на собствената си духовна същност, толкова повече мир във вас и около вас ще усещате.”

Ето защо, Вътрешният мир не е само принцип, той е също така и критерий за това, доколко личните ни избори, и то по отношение на всичко- здраве, любов, пари, работа и т.н са в посока на собственото ни израстване и благополучие, или обратното.


 

ГЛЕДАЙТЕ БЕЗПЛАТИЯ УЕБИНАР „КАК ВИ ПОМАГА МЕНТАЛНАТА ТЕРАПИЯ“

Представяне на (4)

 


 Разгледайте най-новата ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ НА ПОЗНАНИЕТО- ПРОМО ПАКЕТ „ОСВОБОДИ СЕ ОТ СТРАХА“

промо пакет


ЗАПИШЕТЕ СЕ И ЗА ПРОГРАМАТА ЗА ЛИЧНА ТРАНСФОРМАЦИЯ В ПЕТ СТЪПКИ „МОЯТА СИЛА“! %d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%87%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d1%80%d0%b0%d0%bd%d1%81%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-2

Тази програма е за хора, осъзнали своята отговорност за всичко, което имат или нямат в живота си. Хора, преминали през не малко изпитания, някои от които доста болезнени, но почувствали вече, че някак си, колкото и това да им се струва странно, сякаш с мислите, думите и емоционалните модели, които носят в себе си, могат да сътворяват преживяванията, които искат.

 


 

ВИЖТЕ ЕДНИ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ!

Меридианна терапия%d0%be%d0%bd%d0%bb%d0%b0%d0%b9%d0%bd-%d0%ba%d1%83%d1%80%d1%81-%d0%bf%d0%be%d1%86%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%80%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%8f


 

 

 

 

 

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ ОТ НАЙ-ТЪРСЕНИТЕ ОНЛАЙН КУРСОВЕ И СЕМИНАРИ

Родовата енергияприсъда или благословия (2)Силата на кристалитеда хармонизират   Харесайте страницата ни във Фейсбук

 Присъединете се и към нашите групи :

 

Arbanasi Dream

 

Всеки ден сътворявай живота си!

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора!
споделяне

Вижте още:

Емоционална детоксикация, освободи душата си!

Освободи мозъка и тялото от токсините- полезният уебинар!

Видео курс в шест модула „Излекувай Вътрешното си дете. Практики за работа с пъдсъзнанието“

Силата на вътрешния фокус, или защо работата с целите не е проста работа- уебинар

ЛИЧНИ КОНСУЛТАЦИИ ПО СКАЙП И ИМЕЙЛ

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

ХАРМОНИЗИРАЙ ЖИВОТА СИ СЪС СИЛАТА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА НА

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „КАК ДА ИСКАТЕ, ЗА ДА ВИ СЕ ДАДЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ШЕСТ МОДУЛА „МЕРИДИАННА ТЕРАПИЯ- СИСТЕМА ЗА САМОПОМОЩ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС В ДВА МОДУЛА „РОДОВАТА ЕНЕРГИЯ- ПРИСЪДА ИЛИ БЛАГОСЛОВИЯ“

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС ПО ЦВЕТОТЕРАПИЯ

ОНЛАЙН ВИДЕО КУРС “ ТЕХНИКИ ЗА ЕНЕРГИЙНО БАЛАНСИРАНЕ ЧРЕЗ СИСТЕМАТА ОТ МЕРИДИАНИ“

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента- започва на Новолуние

 

Безплатен уебинар „Обичай своите страхове… и ги дръж надалеч

 

Eнергийни техники за освобождаване от страхове – видео курс в два модула

 

Програма за лична трансформация „МОЯТА СИЛА“ в 5 стъпки (първа стъпка – БЕЗПЛАТНА)

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

FACEBOOK(1)ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)

 


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(2)


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!