Излекувай миналото

  • 0
624-400-plazh-razmisyl-samota-

Излекувай миналото

Tags : 

Миналото, такова каквото си мислим, че сме го преживели, всъщност има много измерения, за които дори не подозираме. Направете следния опит. Помолете трима души, с които сте били заедно в някакъв минал момент и сте преживели общо събитие, след като вече е минало известно време, да ви го опишат. Дори да го квалифицират като някакво – добро, лошо, безсмислено, важно, тъжно…колкото повече квалификации могат да изведат хората, толкова по-ясно ще ви стане, че никой от тях не е преживял или осмислил това събитие като останалите. Как така, нали всички бяхте там, дори чухте и видяхте едно и също нещо?!

Работата е там, че „реалността”, в която сте вие, не е тази, в която са другите. Или поне не цялата. Едно събитие, проявено в материалната действителност прилича на безформено парче глина. Парчето няма за вас абсолютно никакво значение, но това, което вашето внимание, емоции и убеждения, извайват от него, то е, което нашият ум възприема като конкретното нещо. Представете си тези парчета глина, от които можете да изваете или да направите каквото искате, и този път съзнателно избирайки вниманието, отношението и емоцията. Абсурдно ли ви звучи? Недейте! Правим го всеки ден… буквално.

На този семинар ни предстои да разберем, че всъщност преминаваме през „миналото” си отново и отново във всеки един миг – думите, емоциите и действията си. Ако това минало „някога” е донесло болка и страдание, то те продължават да се възобновяват винаги, когато някой или нещо натисне „бутона” сега…
Илюзията за миналото се създава от подсъзнанието, за да ни защити от болката, да ни залъже, че тя „принадлежи” на едно друго време. Но тя все още е тук, поради простата причина, че мисловния модел, който я е създал, продължава да съществува. Е, хайде днес да започнем да го променяме.
Ще се научим как да утешаваме детето в себе си и дори как да му върнем играчките…Дори ще го научим как от „глината” да си измайстори нови декори, костюми, и дори…герои.
Една техника, която може много да ни помогне в осъзнаването на този процес се нарича „позитивно претълкулване”. С нейна помощ и с помощта и на други упражнения и техники, ще започнем да „програмираме” своите минали преживявания.

И да търсим Източника на Любовта в себе си, неговата честота, усещането и смисъла му. Започваме усвояването на техники и мисловни модели, с помощта на които да можем  да се задържаме на тази честота достатъчно дълго, за да започне тя да привлича в живота ни подобните на нея Благоденствие, Успех и Любов.

И  това е само Началото на Пътят на сърцата… Предстоят много вълнуващи открития за нас самите и света на собствените ни желания.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА НА КУРСА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА

ОТКЪС ОТ КНИГАТА „ПЪТЯТ НА СЪРЦАТА“

ОЩЕ СТАТИИFACEBOOK(1)

 

 

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:

ОНЛАЙН КУРС „ОСВОБОДИ ЖИВОТА СИ ОТ СТРЕС, ИЗПЪЛНИ ГО С МИР“

28-ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

ОНЛАЙН ТРЕНИНГ – СЕМИНАР „ТЯЛОТО – ВЪЛШЕБНИЯТ ИНСТРУМЕНТ“

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК

БЕЗПЛАТНО ПРЕДСТАВЯНЕ „СУ ДЖОК – ЧУДОТО В НАШИТЕ РЪЦЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИ

ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ

 


  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

книгиЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯСАМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!