Знаете ли кое е онова, което кара душата ви да „пее“?

  • 0
slow-wife-framar-nov-nachin-na-zhivot

Знаете ли кое е онова, което кара душата ви да „пее“?

Tags : 

Казват, че всеки от нас  има уникални качества, с които е дошъл и които трябва да прояви на физическото ниво.


Когато това се случи, животът се превръща в празник, защото душата започва да пее от радост и да танцува от щастие.
Тя не се вълнува от логически разсъждения „кое е най-доброто“, „ще се устроя ли идеално“ и т.н, нито от материални достижения.

Може да си мислите, че сте постигнали много и че правите „големи“ и „важни“ неща, но ако те не са по вашия път, ако още не сте го открили, винаги ще се усещате вътрешно неудовлетворени .

Как можем да открием своя път, как можем да знаем, че изпълняваме именно своето предназначение, онова, за което душата ни копнее?
Има прости методи, за да разберем, и един от тях…

Направете три стъпки по посока на своето намерение. Примерно, ако трябва да се обадите на някого за съдействие, потърсете го и обърнете внимание ще вдигне ли веднага, ще звучи ли предразполагащо, ще усетите ли благоразположение и желание за съдействие.

Ако трябва да отидете някъде, в офис примерно, във връзка със своето намерение, забележете как ще Ви посрещнат, дали любезно с усмивка, или смръщено и недружелюбно…

И така, ако и трите стъпки, които ще направите последователно в кратък период от време показват благоприятно стечение на обстоятелствата и благоразположение на търсените хора към вас, вие смело може да пристъпите към по-сериозни действия в посока на вашето намерение и да знаете, че шансовете за успех са на Ваша страна!

Споделете статията чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

Вижте още:

СТАТИИFACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)  Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!

ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4книги(1)

ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯ(3)

 


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!