Су джок – чудото в твоите ръце

 • 6
СУ-ДЖОК

Су джок – чудото в твоите ръце

Tags : 

Поредният семинар по СУ ДЖОК.

Поредната група от доволни и благодарни курсисти.

Едни от най-прекрасните мигове в моя живот!

Оставам сама в залата, след като сърдечно се сбогуваме и с последния от участниците. Не ми се иска още да тръгвам. Нека се насладя докрай на прекрасната атмосфера, която се създава навсякъде, където е Су Джок. Въздухът е пропит с енергията на тази чудна система, която, уж случайно навлезе в живота ми преди около 13 години и оттогава досега не спира да ме радва, удивлява и вдъхновява

Именно тя помогна на детето, на което поставиха страшна диагноза да проходи и днес щастливо да живее. Именно тя помогна и на много други хора с най – различни заболявания, да оздравеят и да се радват на живота си! Десетки семинари минаха оттогава, на които уча хората как по природен път да възстановяват здравето си. Здравето в нашите ръце! То е там, където винаги е било- в нас самите, в ръцете и стъпалата ни. Вложено там от Твореца с цялата му Любов и грижа към нас, неговите деца!

Су Джок е безкрайно знание. Огромно море от познание, което чака да бъде открито, усвоено и приложено. Имах невероятното щастие да се обучавам на почти всички семинари на самия откривател и създател на този метод – корейският учен проф. Пак Же Ву. Попивах всяка дума, всяка техника от тази необикновена система и за моя най – голяма радост, днес мога да я преподавам и на други, отворени и осъзнати за отговорността към собственото си здраве хора.

Никога няма да забравя първата си среща с проф. Пак. Работех в БНТ тогава и исках да снимам филм за Су Джок. В момента се провеждаше семинар в Банкя. Чакахме професора в градината на хотела. Когато той се появи, сякаш цялото пространство светна от усмивката му. Говореше, без да престане да се усмихва нито за миг.
Су Джок е най – висша степен на проява на Божията Любов. Всички заболявания на човека са изобразени на ръцете му. И пак там се намира изцелението им.”
Никога няма да забравя тези думи. Той вече не е между нас, но аз винаги усещам присъствието му на всеки свой семинар. ..

Да преподавам тази уникална система за възстановяване  и съхраняване на здравето се оказа мое призвание, което с радост приех и благодарността на десетките хора за безценните знания и умения, които научават, е най-голямата ми награда!

Благодаря на Учителя!

Благодаря на Бог!

Благодаря и на себе си, че поех по този път!

Забелязала съм, че на края на всеки семинар, като че ли на никого не му се тръгва. Разделяме се бавно и с  нежелание, все намираме по още някоя дума или въпрос, който още малко да ни задържи заедно… Накрая и последния от участниците все пак си тръгва. Събирам си учебните пособия и сядам за малко след като 5 часа съм преподавала, почти през цялото време права и за миг се замислям отново за този безценен дар, вложен в собствените ни ръце –
способността във всеки един миг да лекуваме себе си и близките.

Няма друга система с такава простота, безвредност и ефикасност!

Зная, че след семинар по Су Джок вече нищо не е същото. Никой не е същият, какъвто е бил преди. Знам, че всички, които се докосват до това невероятно знание, оттук нататък, всеки път щом погледнат ръцете си, ще виждат в тях не просто длани и пръсти, а сърце, глава, очи…

Защото Су Джок е Любов, и Отговорност, и Път…

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

КОГАТО ДЕТЕТО Е БОЛНОFACEBOOK(1)
СУ ДЖОК-ЧУДОТО В ТВОИТЕ РЪЦЕ
СУ ДЖОК  ПОМОГНИ СИ САМ!
СУ ДЖОК НЕ Е САМО ЛЕЧЕНИЕ

СЕМЕТЕРАПИЯ

КУРСОВЕ ПО СУ ДЖОК

КУРС ПО СУ ДЖОК, ПЛОВДИВ, 8 ноември


книги(1)ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ4

ЗЛАТЕНА КОЛЕКЦИЯ(3)САМО ТОЗИ МЕСЕЦ(1)

Ако тази статия е била полезна Вас, може да я споделите, за да се възползват повече хора.
бутон за сайт


6 Comments

adelina vasileva

май 9, 2015at 6:22 am

mnogo mi haresa statiqta

  Марияна Анастасова

  май 9, 2015at 9:33 pm

  Много се радвам!

Вероника

юни 3, 2015at 5:04 pm

Към авторката: Бихте ли ми казала, защо точките на дланта, които сте показала се разминават коренно с тези от китайската медицина, акупунктурни?

  Марияна Анастасова

  юни 3, 2015at 6:25 pm

  Мила Вероника, здравейте,
  китайската акупунктура няма общо с проекциите в су джок терапията. Двете системи са различни и напълно автономни.
  Су джок е откритие на южнокорейския учен проф. Пак Жу Ву. Повече за тази уникална терапия може да прочетете на моя сайт или да изгледате някой от видео семинарите, ако желаете.
  Ако имате и други въпроси, с радост съм на Ваше разположение!

Лиза

май 9, 2016at 11:55 pm

Сред толкова много и различни системи на самолечение , самоконтрол и пр., и пр./китайски , индийски,корейски…../ , как мога да вярвам , че ще постигна нещо , щом в повечето случаи техниките са диаметрално противоположни !!!..
Отговорът Ви на въпроса на Вероника , не е отговор.
Ако имам проблем , например с дебелото черво , то по системата СУ Джок реципиентите са на едно място на дланта , а по древната китайска медицина – те са другаде !!…..??????
Абсурдите ни заливат от 20- ина години по всички линии….
Едва ли остана българин,който да не „познава“ или практикува някое Завъртяно източно изкуство за себепознание и самолечение …
С уважение към авторката , но с голяма доза насмешка се отнасям към подобни занимания …
На всички останали – успех в СУ Джок или както там се нарича…!

  Марияна Анастасова

  май 10, 2016at 11:42 am

  Мила Лиза,радвам се, че ми писахте. На едно и също място в системите на съответствие,не само в су джок, а и при други холистични методи, се наслагват много и различни проекции. И всички те работят. Важното е Вие са изберете коя система и метод ще използвате. И в су джок, както и при всеки подход към човешкото здраве, най-голяма роля играе…Намерението! С пожелание за здраве и много радост в живота ви!

Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!