Богатството е състояние на ума

  • 0
9428227

Богатството е състояние на ума

Tags : 

Както и всичко друго, което имаме, или нямаме.

Умът е мощен излъчвател и генератор на различни честоти. Самите честоти пък се създават от мислите, които мислим през повечето време. Ние буквално се превръщаме в своите мисли. На всеки от нас е дадена способността да коригира, трансформира и създава своите мисли. Това е вълшебната пръчица, с която Създателят ни е изпратил на тази земя като свои любими деца.
Ако във вашите мисли преобладават страх и възмущение, все повече съответни на тях ситуации и хора ще срещате в живота си.

Изобилието, както и Любовта, са на съвсем различна от тази честота. Веднага щом започнете да я излъчвате, посредством своите мисли, те ще се устремят към вас. И никой не може да ги спре, освен ако вие не се върнете отново към старите си мисловни модели.

Ще научите от това видео един от „вълшебните” начини да започнете да генерирате и излъчвате високочестотна вибрация, така да превърнете Изобилието и Любовта в своя същност. Опитайте за няколко дни да го спазвате и резултатите могат да ви удивят и шокират. Толкова бързо Вселената отговаря на новата, предложена от нас вибрация, че понякога и аз се питам как е възможно всичко това.

Когато създадох  Програмата за привличане на Любов „Пътят на сърцата”, в нея включих именно такива упражнения и техники, които бързо и сигурно да променят човешкото честотно излъчване.

    Много хора привлякоха в своя живот чрез тези техники  Любовта и Изобилието. Можете да го направите и Вие.

   Ако сте попаднали на това видео, може би моментът е дошъл за Вас…

 

 Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:FACEBOOK(1)

ПРЕДСТОЯЩИТЕ СЕМИНАРИ

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИТЕ

БЕЗПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ

28-дневна програма за отслабване и пречистване, основана на Петте елемента (започва на Новолуние всеки месец)


Възползвайте се от  специалните ни предложения ПРОМО ПАКЕТИ – ЗЛАТНИ КОЛЕКЦИИ от семинари, курсове и книги!


Leave a Reply

Абонирайте се, за да получавате новите статии на своя имейл!